Janë aq të ndjeshëm, sa nuk durojnë dot asnjë padrejtësi. E kanë të pamundur t’i marrin gjërat me pozitivitet dhe qajnë për çdo gjë. Këto janë shenjat më të dobëta të horoskopit. Peshqit- Nëse do kishin mundësi do qanin për çdo emocion, të mirë, apo të keq që do ndjenin. Peshqit janë shumë të ndjeshëm dhe pdo gjë e përjetojnë në mënyrën më të keqe të mundshme.

Binjakët- Një binjak nuk e lëndon dot dikë tjetër në mënyrë arrogante dhe shpeshherë bëhet keq kur të tjerët abuzojnë me mirësinë e tyre. Gaforrja- Gaforrja është shenja më e ndjeshme e horoskopit. Të lindurit në këtë shenjë preken shumë shpejt për çdo gjë që u ndodh në jetë.Një gaforre nuk mund të përballojë dot presionin dhe atmosferën armiqësore.