Vajza e ish-kapitenit të kombëtares erdhi në jetë në muajin janar dhe Cana është shumë i dhënë pas saj.

Ai publikoi një foto me Enkelejdën duke u dhënë një shembull të gjithë baballarëve.

Në imazhin e publikuar, ai mban vogëlushen në kraharor ndërsa në duart dy qese të mëdha nga pazari.

Madje, Loriku hoqi edhe komentet për të shmangur lavdërimet e fansave të tij.

Ish-kapiteni dhe bashkëshortja Monica kanë edhe një djalë së bashku të quajtur, Bojken.