“L’Ère Nouvelle” ka botuar, të mërkurën e 24 shkurtit 1937, në faqen 2, një shkrim në lidhje me ndalimin në Shqipëri të bixhozit dhe lojërave të tjera të fatit për nëpunësit shtetërorë.Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar:

/Blogu © Dars (Klos), Mat – Albania