Kryeministri Edi Rama ka përzgjedhur fjalët e mendimtarit Tomas Man për të nisur ditën e sotme, duke dhënë një mesazh aktual për situatën të cilën po përjeton vendi. “Shumë njerëz marrin rrugën e shtrembër kundër vullnetit të tyre, vetëm e vetëm sepse rruga e drejta për ta nuk ekziston”, ka shkruar kryeministri.

Kujtojmë se javën që po lejmë pas, donacionet për tërmetin, por edhe sulmet dhe paralajmërimet e Ilir Metës kanë qenë kryefjalë e zhvillimeve politike në vend.