Nga Erjon Braçe

115 në pranga për bastet!

84 ndër ta administratorë.

Nga parajsa e milona lekëve fitim në ditë te ferri 7-15 vite burg!

Bastet, bixhozi jane te paligjshem ne kete vend!

Por keta nuk heqin dore;

Nuk mund te rrine dot pa fitimet qe tani jane jo vetem 100% te paligjshme por edhe 100% te tyre!

Grabitja e shqiptareve te varur nga bixhozi ka vijuar edhe pse shume me pak.

Ndaj duhej goditja e forte e djeshme!
Nuk ka mbaruar, do vijoje!

Une dua te falenderoj #POLICINEESHTETIT per hetimin e veshtire e tejet profesional,
durimin per te kapur ne flagrance secilin administrator.

Por mbi te gjitha dua te falenderoj cdo qytetar, prind a familjar qe ka informuar duke ndihmuar hetimin dhe goditjen e djeshme.

Dua te nxis edhe me tej cdo qytetar qe vihet ne dijeni te aktivitetit te paligjshem te bixhozit te informoje policine e shtetit.

Ata do te jene aty per te goditur, njesoj si dje!