Impianti modern dhe i ri i futbollit shqiptar, pra “Air Albania Stadium”, që ka kushtuar rreth 80 mln euro, është përfshirë nga faqja e njohur polake StadiumDataBase në sondazhin e bërë për të zgjedhur stadiumin më të mirë të vitit, pra për 2019! Sigurisht, mes stadiumeve bie në sy edhe ai i Tottenham, apo Puskas Arena i Budapestit, që u vizitua nga presidenti i UEFA-s, Ceferin.