Ilir Meta ka dalë në konferencë për shtyp për atë që quan “gru sht shtetit”. Por ndryshe nga çfarë pritej, Meta nuk mbajti një fjalim pasi siç e tha vetë (ka muaj që ka bere shumë të tillë) dhe në vend të tij këshilltari ligjor i Presidentit paraqiti sipas tij provat që tregojnë “pu çin e shtetit”.

Mirëpo, Presidenti duket mjaft i shqetësuar edhe keshilltarin e tij Dervishaj nuk e la fillimisht të perfundonte duke ndërhyrë nga pjesa tjetër e sallës: Tregoja tregoja, aty tek fundi…”, u dëgjua Meta.