Kryeministri Edi Rama takon sot raporteren e Parlamentit Europian Isabelle Santos.

Në orën 11:30 ata do të mbajnë edhe një konferencë për shtyp në ambientet e Kryeministrisë.

Në fokus të diskutimeve mes tyre pritet të jetë Konferenca e Donatorëve, si dhe procesi i integrimit europian.