Stadiumi “Air Albania”, është kandidat për të fituar çmimin si stadiumi i vitit 2019.
Faqja e internetit stadiumdb.com ka propozuar 21 stadiume kandidate për çmimin që jepet për herë të dhjetë. Mes kandidatëve janë edhe stadiumi i ri i Tottenham “Hotspur”, stadiumi kombëtar i Japonisë dhe ‘VTB Arena” e Moskës.