Nga Mentor Kikia/

E ku ka më bukur sesa në ditën e pushimit, pak orë fëmijët ti kalojnë nën shoqërinë e librit? Ja, në “Qendrën e Kulturës dhe Librit për Fëmijë”, në Tiranë u hap atelieja e parë për leximin. Shkrimtarja Rudina Çupi lexoi për fëmijët librin “Kolovargje” dhe sëbashku me prindërit u rekomanduan librat që fëmijët mund të lexojnë në këtë moshë.Një alternativë e mrekullueshme për kohën e lirë.Dashuria me librin nuk është vaksinë që merret me injeksion, është edukate që ngulitet pak nga pak.

Ku mund ta gjerni?Qendra ndodhet tek Pazari i Ri, prane sheshit te eventeve
ose tel: 0692021604