William White, një veteran 104-vjeçar i Marinës amerikane i cili fitoi një medaljen “Zemra e Lejla” në Luftën e Dytë Botërore, po feston ditën e Shën Valentinit këtë vit si kurrë më parë, i rrethuar nga një mal letra.

Plot 70,000 letra dashurie dhe urime janë dërguara nga e gjithë bota në adresë të tij. Një person ka shkruar në rrjetet sociale që ti dërgonin të moshuarit letra në shenjë respekti dhe qëllimi ishte 100 të tilla.