Studentja shqiptare Silva Doçi ka dalë nga karantina në Turqi pas nuk rezultoi me koronavirus në mbikqyrjen e rreptë 14-ditore në Ankaram sipas Anadolu Agency. Së bashku me 41 persona të tjerë të disa nacionaliteteve, 32 turq dhe 9 të tjerë nga Azerbajxhani dhe Gjeorgjia u evakuuan nga Wuhani pasi aty ‘shpërtheu’ koronvirusi. Shqipëria i kërkoi ndihmë Turqisë për të evakuuar studenten shqiptare dhe ajo udhëtoi drejt Ankarasë me një avion ushtarak.

Ndërkohë Turqia është një vend i pastër sa i përket këtij virusi pasi ende nuk ka asnjë të dyshuar apo të prekur me koronavirusit brenda territoreve të saj.