Për të dashuruarit, 14 shkurti është nje ditë speciale, por këto dy cifte kanë edhe yjet në anën e tyre ditën e sotme.

VIRGJERESHA- Do të jetë shenja më “e zjarrtë“ këtë Shën Valentin, e gjitha kjo meritë e yjeve në shenjë që ndezin pasionin nga të gjitha anët. Kush është cift, duhet ta marrë vetë në dorë situatën dhe të organizojë një mbrëmje speciale për personin në krah; kush është single dhe ka dikë në mendje, bën mirë të hedhë hapin e parë, sepse me shumë gjasë, do të godasë në shenjë.

BRICJAPI- përvecse kanë një anë “të egër“ dhe pasionale, të lindurit e kësaj shenje janë edhe shumë sensualë. Me Afërditën në shenjë tani, e kanë të siguruar magnetizmin, e kjo vlen si për ata që janë vetëm, ashtu dhe për ata në cift.