Gjermani, Mynih –Takim me Kryeministrin kanadez, Justin Trudeau, mbi Rindërtimin dhe Konferencën e Donatorëve, ku Kanadaje ka treguar gatishmërinë për të qenë pjesë, si edhe marrëdhëniet dypalëshe🇦🇱🤝🇨🇦