Gaforret

Gaforret gjithnjë presin me ndjenën negative se diçka e keqe mund të ndodhë. Ata janë njëherësh edhe kreativë edhe të dashur por edhe pesimist dhe dyshues. Ata mendojnë se në jetë është gjithnjë të marrësh dhe të japësh por kur ata kërkojnë diçka askush nuk është aty për t’i mbështetur.

Peshqit

Peshqit e përjetojnë shumë keq kur diçka shkon keq. Në vend që ta shohin situatën objektivisht ata kanë tendecën të përfshihen emocionalisht. Ata mendojnë se kanë fat të keq ndaj gjërat nuk funksionojnë kurrë në favor të tyre.

Akrepi

Akrepët janë shumë të ndjeshëm dhe ndjejnë se bota është kundër tyre. Ata iu besojnë shumë njerëzve dhe nëse diçka shkon keq ata izolohen në vetvete dhe e mendojnë jetën si një katastrofë.