I ftuar në emisionin “Opinion” kryeministri Edi Rama ka ardhur në tv Klan me makinën që udhëtoi edhe pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë. PD-ja dhe mediat pranë saj nxituan ditën e hënë duke thënë se makina ishte e blinduar.

Por kryeministri Rama ka hedhur poshtë gjithçka madje duke sfiduar Fevziun duke i thënë të marrë një teknik dhe të bëjë verifikimin tani(Lexo.al)