Me 29 Janar në Pallatin e Kongreseve u mbajt premiera e filmit më të komentuar të momentit “I love Tropoja”, ku u transmetua për dy javë rrjesht. Filmi me regji nga Ermal Mamaqi; skenar nga Klaudia Brahimaj, Ermal Mamaqi dhe Besnik Mustafai, u prit shumë mirë nga publiku dhe ka thyer rekord në shikueshmëri.
Mbi 60.000 panë “I love Tropoja” në Pallatin e Kongreseve dhe ndërkohë filmi vazhdon në të gjitha kinematë dhe në të gjitha oraret. Ky sukses është vetëm fillimi sepse filmi ka nisur turneun dhe pritet të bëjë bujë në disa shtete. Sot në orën 19:00 do të mbahet premiera në Bern, Zvicër/xing.al