Quhet Yulia Ushakova, është lojtare e hockey-t në akull e cila si sul muese te skuadra ruse e Spartakut të Moskës. Ajo është një yll brenda dhe jashtë fushe dhe këtë e tregojnë fotot në profilin e saj në Instagram, ku Yulia shfaqet gjithmonë shumë sen suale dhe superse ksi.