Mbrëmjen e djeshme në festën e organizuar nga Elton John për “Oscars 2020”, ishte e ftuar edhe këngëtarja shqiptare, Bleona Qereti. Bleona shkëlqeu e veshur me një fustan transparent, të dizajnuar nga stilsti Yousef Al Jasmi. Madje këngëtarja shqiptare tërhoqi edhe vëmendjen e mediave të huaja, ndër to revistës “Cosmopolitan”.

Përpos Bleonës në festën e “Oscars 2020” ishte edhe një tjetër këngëtare shqiptare. Bëhet fjalë për Eleni Foureiran e cila gjithashtu shkëlqente me veshjen e saj. Eleni i ka lënë të gjithë pa fjalë me veshjen që i tregonte trupin e palestruar dhe në super formë.