Nga Ilirjan Blloshmi/

Servetja(komshija ime) eshte qytetare e Republikes se Shqiperise. Lulzim Basha (kryetari i PD) eshte qytetar i Republikes se Shqiperise. Parimisht, nese Servetja(komshija ime) dhe Lulzim Basha(kryetar i PD) bejne nje vjedhje te dy denohen.

Nese Servetes(komshijes time) nuk i lejohet te hyje ne godinat e studenteve dhe Lulzim Bashes (kryetarit te PD) nuk i lejohet te hyje. Kaq e thjeshte eshte. Por jetojme ne Shqiperi, dhe duhet te bejme politike me cdo gje.