Nga Astrit Patozi

Të gjithë hallexhinjtë e botës kanë të përbashkët se urojnë me gjithë shpirt që të bëhet më mirë.

Të varfërit luten që të bëhen një ditë të pasur, të sëmurët rëndë i falen Zotit që të shërohen, të burgosurit shpresojnë gjithmonë t’i kapë amnistia dhe të lirohen, e kështu me radhë të tjerët.

Ndërsa Lulzim Basha paska uruar sot në facebook që të vijnë vetë zgjedhjet e parakohshme.

Nuk e kanë keq, se ëndrra janë, mbase edhe dalin.