Një 20-vjeçare pretendon se ka fituar 1.3 milion duke shitur virg jërinë e saj tek një deputet të njohur dhe me një ndikim të jashtëzakonshëm në Londër. Ky i fundit thuhet se është rreth 50 vjeç. E reja ka treguar se këto para do t’i përdorë për të nisur një biznes të saj. Ajo beson se mundësia e shitjes së marrëdhënies së saj të parë seksuale është “një hap i rëndësishëm drejt emancipimit”.

Në një video, Lia sqaroi se ajo ka ndërmarrë këtë hap për të nisur karrierën e saj të pasurive të patundshme. Lia tha se aktualisht jeton me nënën e cila është në dijeni për planet e saj dhe e mbështet atë. Vajza tha se burri me të cilin ra dakord të flinte ishte “zotëri” dhe shumë i arsimuar.