Modelja shqiptare shumë e komentuar në media, Redona Koçi, ishte së fundmi e ftuar në emisionin “Pop Culture”. Gjatë intervistës moderatorja e njohur Donja Mema, e ka pyetur nëse ka marrë ngac mime në Instagram nga njerëz që i kanë kërkuar favore se ksuale në këmbim të parave.

Redona ka treguar se janë të shumtë njerëzit që i shkrujanë dhe i bëjnë oferta të tilla. Megjithatë këto njerëz i shkruajnë me adresa fallco. “Shumë. Do gënjeja nëse do thosha jo. Shkruajnë me profile false, por shkruajnë’, është përgjigjur ajo. Po ashtu, modelja ka treguar shumën që i kanë ofruar në këmbim. “Vijojnë nga 10-20-50 e deri në 100 mijë euro”, u shpreh ajo.