Demi Rose edhe kësaj radhe na ka ‘befasuar’ me imazhet e hedhura në Instagram. Ajo përsëri doli në bikine, ku një pjesë e trupit po i merrte rreze dielli.

Në një nga fotot, bukuroshja britanike shihet se e ka vënë dorën te ‘zogu’, duke e fshehur një pjesë të bikineve. E tillë, ajo nuk i la vend fare imagjinatës mashkullore dhe po duket e mrekullueshme.