Salma Hayek është një nga aktoret meksikane më të njohura në botë. Por, edhe pse 52 vjeçe, ajo ka një trup të mrekullueshëm.

Këtë gjë aktorja e ka dëshmuar përsëri përmes rrjetve sociale. Në Instagram, Salma ka hedhur një fotografi dhe dukej sikur gjoksi i saj do të shp ërthente.