Korça është përherë e bukur, por fotot që sjellim më poshtë e tregojnë qytetin juglindor akoma më magjik.

Janë pamje nga perëndimi i diellit në qytetin e Serenatave dhe që nuk janë të punuara as me photoshop dhe me asnjë program tjetër.

Fotografitë po bëjnë xhiron e rrjetit dhe fjalët në këtë rast janë të tepërta.

Shijojini…