Prej ditësh, lajmi kryesor në mediat botërore është virusi i frikshëm kinez, i cili është vdekjeprurës. Duke qenë se Shqipëria është shumë larg dhe mundësitë për ardhjen e këtij virusi janë minimale, rrjeti në Shqipëri e ka marrë me humor. Të paktën deri tani.(TemA)