Mario Balotelli njihet për qëndrimet kontroverse dhe çmenduritë e tij brenda dhe jashtë fushës së blertë. “Perlën” e fundit e lëshon për disa shqiptare, që “e detyrojnë” të shajë në shqip.

Në fakt, edhe pse e ka paksa të vështirë të artikulojë shqip në mënyrë korrekte, është e lehtë për ta kuptuar atë që thotë. Ngjan si një “urim” pë të gjithë ata që e urrejnë me rastin e vitit të ri…/SuperSport