Nuk ka nevojë të bindeni shumë se cilat janë të mirat që sjell një jetë aktive seksuale.

Sipas studimit të fundit, me seks të rregullt – një ose dy herë marrëdhënie seksuale në javë ju përmirësoni jashtëzakonisht shëndetin dhe mirëqenien tuaj, shkruan Mirror.

Të mirat e seksit lidhen prej fertilitetit deri te dukja më i ri/e dhe pastaj shëndeti që gëzoni.

Këto janë të mirat e seksit:
1. Dukeni më të rinj
2. Rrit fertilitetin
3. Lufton të ftohurit dhe gripin
4. Zgjat jetën
5. Ju mban në formë
6. Lehtësim i dhimbjeve gjatë ciklit te gratë
7. Ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të vetëpërmbajtjes
8. Parandalon sulmin në zemër
9. Rrit artaktivitetin tuaj me të tjerët
10. Ua heq rrudhat
11. I jep shkëlqim lëkurës
12. Rrit vlerësimin ndaj vetes
13. Ulë tensionin e gjakut
14. Largon depresionin
15. Shëron kokëdhimbjen
16. Zvogëlon stresin
17. Largon isominë
18. Forcon eshtrat
19. Eliminon rrezikun për kancer në prostatë
20. Ndjeheni më mirë gjatë ditës./e.e