Për datën 27 shtator astrologët kanë parashikuar që dy shenjat më me fat do të jenë Akrepi dhe Virgjëresha.

Dashi
Është një shenjë që ka shumë vetëbesim dhe rrallë ndodh të bëjnë si u thonë të tjerët, sepse ata nuk e “tradhtojnë” kurrë veten e tyre.

Jeni një luftëtar i vërtetë që çdo fatkeqësi në jetë e shihni si një mësim dhe kjo ju bën shumë të suksesshëm.

Binjakët
Ju jeni të patundur në vendosjen dhe realizimin e qëllimeve për veten tuaj.