Në Britani të Madhe njihet për ska ndalet e saj të shumta – ka urinuar në rrugë, ka ngrënë jashtëqitjen e qenit të saj dhe ka nxitur rra hje.

Chloe Ferry, yll i serisë televizive “Geordie Shore”, ka tërhequr përsëri vëmendje, teksa është fotografuar e de hur në publik, pas një ndeje.

Biondja 24-vjeçare është tu rpëruar maksimalisht, sidomos kur e ka tradhtuar veshja e saj, duke ia ekspozuar gjirin para një numri të madh njerëzish.

Britanikja e etur për ska ndale kishte zgjedhur një veshje aq të ngushtë dhe s’kishte veshur as të brendshme, duke bërë që t’i ekspozohej edhe organi gjen ital.