Asgjë nuk mungon për t’u dashuruar me një vend si Japonia.

Pavarësisht nëse jeni duke provuar ushqimet më të mira në Tokio dhe Osaka ose duke u bazuar në peizazhe mahnitëse të vendit, është e pamundur t’i marrësh të gjitha nga ky vend brenda një vizite.

Por me siguri do të keni mjaftueshëm kohë në dispozicion për të provuar.

Më poshtë ndodhet një renditje përfundimtare e përvojave kryesore të Japonisë për t’ju ndihmuar të planifikoni vizitën tuaj të radhës.

Megjithëse Japonia mund të jetë më e famshme për qytetet e saj marramendëse moderne, do të dëshironi të kaloni të paktën disa ditë duke eksploruar ofertat e saj natyrore mahnitëse.

Ky është një komb që i ka vërtet të gjitha, nga majat shkëmbore malore deri tek plazhet me rërë të bardhë.

Këtu janë disa përvoja në Japoni që do t’ju dhurojnë si relaksim ashtu edhe aventurë: