Të fundit


a href="http://bit.ly/2XRzvCZ">
Nga Albert P. Nikolla Ka një njollë të zezë që duket si metastazë në trupin e brishtë të shoqërisë kosovare...

Aktualitet

Politikë

Këto gabime me rrjetet sociale, prishin marrëdhëniet!

Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat, LinkedIn , janë mënyra për t’u lidhur me të tjerët në mënyrë të pakufizuar. Ashtu sikurse kemi përfitime prej tyre,...

Këndvështrim

Veliaj: Në Tiranë kemi 100 kantiere pune, 20 janë shkolla

100-vjetori i shpalljes së Tiranës Kryeqytet do ta gjejë Kombinatin me një tjetër shkollë të rikonstruktuar, që i plotëson standardet për mësim normal dhe...

Trump: Fluturimet Kosovë-Serbi, një fitore

"Një fitore", kështu e quajti Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump marrëveshjen mes Kosovës dhe Serbisë për vendosjen e fluturimeve direkte...

Intervista

Show Time

Sport

Botë & Rajon

Teknologji

Argëtim & Stil

Autoktonët