02.12.2021 04:54

Të fundit

Nga Jakin Marena Lulzim Basha në të gjitha daljet publike ka këmbëngulur që lufta kundër korrupsionit në Shqipëri merrte dimensionin...

Aktualitet

Politikë

Këndvështrim

Tirana 24 orë ujë, nënshkruhet marrëveshja mes qeverisë shqiptare dhe Bankës...

U nënshkrua sot Marrëveshja e financimit të projektit të “Furnizimit me ujë të pijshëm të qytetit të Tiranës”, mes qeverisë shqiptare përfaqësuar nga Zv.kryeministri...

Situata epidemiologjike në Kosovë e stabilizuar/ Asnjë humbje jete dhe 16...

Ministria e shëndetësisë në Kosovë ka raportuar se në bilancin e 24 orëve të fundit nga 1424 testime të kryera, vetëm 16 qytetarë kanë...

Intervista

Show Time

Sport

Botë & Rajon

Teknologji

Argëtim & Stil

Ngjarjet kryesore astrologjike që do të ndodhin në dhjetor

Tashmë është koha për të kthyer kalendarët tanë në...

Autoktonët