Mbajtja e një maskë nuk do të thotë gjithmonë të luash pjesën e një karakteri, duke fshehur synimet e këqija, duke pretenduar të jesh më i mirë. Ndonjëherë maskat vishen për të mbrojtur dobësitë, lëndimet për shkak të zhgënjimit dhe dështimit. Testi që po propozojmë i dedikohet këtyre, sepse ndonjëherë fshehim brenda vetes diçka që e kemi të vështirë ta tregojmë. Lirimi i pjesës më intime dhe sekreteve na ndihmon të ndihemi më mirë, më të lehtë, më pak të shtypur. Prandaj zgjidhni një maskë nga ato të propozuara në imazh dhe lexoni profilin përkatës!

Maska 1- Me sa duket ju jeni një person i fortë, i guximshëm, i aftë të përballeni me vështirësitë që jeta vendos në rrugën tuaj. Jetoni realitetin, por nganjëherë kjo gjë rëndon mbi ju. Jo vetëm që përkrahni, por ndihmoni të gjithë ata që jetojnë pranë jush për të zgjidhur problemet dhe për të lehtësuar përgjegjësitë. Ajo që fshihni është dëshira për një shpatull ku të mbështetni në një moment apo kur një lodhje e madhe nuk ju lejon të mendoni për asnjë moment. I jepni veten të gjithëve, jeni bujar, sakrifikoni shpesh veten dhe gjithmonë vendosni nevojat e të tjerëve mbi tuajat, rrezikon të shteroni gjithë energjinë tuaj. Mos e harroni veten. Dashuria dhe kujdesi për veten është mënyra më e mirë për të dashur dhe për t’u kujdesur për të tjerët.

Maska 2- Me sa duket ju jepni gjithmonë ide pozitive dhe me humor të mirë. Zemërgjerë, të dobishëm, të gëzuar, të aftë për të lumturuar këdo që ndjehet një moment i trishtuar. Ajo që fshihni dhe ajo që pak mund të shihni është ndjeshmëria juaj ekstreme që shpesh shkakton trishtim, humbje. Rruga që të udhëhiqte nga ndroja e lindur, për të qenë ajo që të tjerët shihnin ishte e gjatë dhe e dhimbshme. Tek ju mbizotëronte mosbesimi në veten tuaj, pasiguria, ndoshta e shkaktuar nga një fëmijëri e vështirë, jo shumë e qetë. Por sot, ju jeni një person vërtet i shkëlqyer, besoni më shumë në veten tuaj! A nuk mund të shihni se sa njerëz ju duan?

Maska 3- Gjithmonë shumë të organizuar, shumë efikas, përgjegjës për veprimet tuaja dhe shpesh për ato të të tjerëve. Demonstrimi i forcës dhe guximit është një nga prioritetet e jetës suaj. Ju mendoni se ia keni borxh të dashurit tuaj, atyre që mbështeten tek ju. Ajo që fshihni është një nevojë e madhe për butësi. Dëshira e dikujt që të të kapë për dore dhe të thotë “Të gjithë, bëjmë këtë së bashku”. Për të qarë. Një fjalë e bukur e atyre që çlirojnë dhe ngushëllojnë. Mos kini frikë të shprehni nevojat tuaja, ndoshta është dikush që vetëm pret që të jetë në gjendje t’i përmbushë ato.

Maska 4- Ju jeni një person i pasionuar, e doni artin në të gjitha format e tij dhe jeni kreativ. Ju gjithashtu dalloheni nga mençuria e konsiderueshme dhe për këtë arsye ka shumë që vijnë tek ju për këshilla, këshilla për çështje pak a shumë të rëndësishme. Ajo që fshihni është një ndjenjë e fortë e vetmisë. Ju e dini që ju jeni të dashur, të respektuar, por keni boshllëqe që asgjë dhe askush nuk mund t’i mbushë. Këto janë ndoshta boshllëqe “të vjetra”, ose dallimi që ju perceptoni midis botës tuaj të mrekullueshme të brendshme dhe realitetit të sotëm të zhveshur dhe të papërpunuar.

Gjetja e njerëzve që i ndieni si mënyra jote e të qenurit duket të jetë e vështirë, por përpiquni t’i jepni më shumë besim të tjerëve, përpiquni t’i dëgjoni më thellë. Ju mund të gjeni se ka shpirtra të tjerë të bukur përveç jush.