Ylli i por nografisë Esperanza Gomez ka zbuluar këshillat më të mira për se ksin më të përkryer.

Argëtuesja e të rriturve në videon publikuar në YouTube ka treguar gjithashtu edhe një gabim që shumë burra e bëjnë në shtrat.

Pra, a keni qenë ju ndonjëherë fajtor për kryerjen e këtij mëkati të pacipë?

Esperanza kohët e fundit ka shpërndarë këshilla për se ks të përkryer në The Junapis Live Show.

Ajo shpjegoi: “Shumë burra nuk shqetësohen kurrë për të mësuar se si ta bëjnë s eksin siç duhet apo si ta joshin një femër, Shumë prej tyre vetëm duan të presin në ndjekje”.

Bukuroshja kolumbiane i këshillon burrat që të përkushtohen më tepër t’i bërë femrat e tyre të ndihen mirë dhe të kenë humor pozitiv.

Ajo sugjeron gjithashtu që të kryejnë biseda të shkurtra me fjalë të pista, përpara se të kalojnë të bisedat prekëse.

Esperanza shtoi: “Gratë dëshirojnë t’u thuhen gjëra që zgjojnë dëshirat e tyre. Ne duam të prekemi dhe të dëgjojmë tonin e një burri. Duam zërin joshës të një njeriu”.