WhatsApp Web është versioni online i applikacionit më të përdorur nga të gjithë ne për sa i përket messaging. Ky opsion nuk është përdorur nga të gjithë ne ndoshta, prandaj dhe problemi i madh që ai ka sjellë nuk është vënë re dhe aq lehtë.

Normalisht kur dikush ka një account privat në WhatsApp, askush nuk duhet që të mundet që të shohë se kur ai është loguar në applikacion për herë të fundit. Epo kjo gjë nuk u zbatua nga web version dhe mjaft njerëz kanë dalë zbuluar që kanë qenë online.

Mbase nuk ju duket një shqetësim I madh, por nëse doni të injoroni dikë dhe ai sheh që jeni online, raporti juaj me të mund të prishet falë këtij problemi të WhatsApp.