Çdo shenjë zodiake ka cilësitë e saj ,disa pozitive dhe të tjera jo aq shumë. Sipas
shenjës nën të cilën keni lindur, ju keni virtyte të caktuara që do t’ju ndihmojnë të realizoni planet dhe qëllimet tuaja në një nivel sentimental, social dhe pune. Më poshtë, ne do t’ju tregojmë se cila është forca e secilës shënje dhe çfarë të bëni për të përmirësuar aftësitë tuaja dhe të keni sukses në këtë 2018!

DASHI

Cilësia më e mirë e Dashit,midis shumë cilësive të tjera është këmbengulja. Një Dash nuk dorëzohet përpara veshtirësive por bëhet akoma më i fortë. Nga cdo vështirësi e jetës mund të dalësh më i fortë në qoftë se punon për të përmirësuar këtë virtyt.

DEMI

Qëndrueshmëria është cilësia më e lartë e Demit.Në qoftë se mësojnë të ndryshojnë rrjedhën e gjërave kur e kërkon situata,për ta asgjë nuk do të jetë e pamundur. Po mësuan të ndryshojnë rrjedhën e gjërave kur realiteti e kërkon, asnjë gjë nuk do të jetë e pamundur për ta.

BINJAKET

Shkathtësia e mendjes është karakteristika më e mirë e shenjës. Lejon ti përshtatet të gjithë njerëzve dhe situatave,pa humbur sensin e humorit dhe buzeqeshjen. Në qoftë se forcojnë përqëndrimin dhe përkushtimin do të arrijnë qëllimet e tyre.

GAFORRJA

Ndjeshmëria është pjesa më e cmuar e Gaforres. Kjo i lejon që të mbrojnë dhe të kujdesen për ata që kanë nevojë dhe të interpretojnë ndjenjat e të tjerëve për të krijuar afrimitet. Ne qoftë se mësojnë të kontrollojnë emotivitetin e tyre ,ndjeshmëria e tyre është në gjëndje të hapë të gjitha dyert.

LUANI

Forca dhe rezistenca janë karakteristikat vecuese të Luanit. Kjo i lejon ata që tu bëjnë ballë vështirësirave dhe të kalojne krizat. Në qofte se lënë mënjanë impulsivitetin e tyre,nuk ka stuhi që ti ndalojë.

VIRGJERESHA

Prakticiteti është karakteristika më e spikatur e kësaj shenje. Aty ku te tjerët shikojnë probleme ata gjejnë gjithmonë zgjidhje. Kanë përgjigje për cdo dileme, por mos të bëhen shumë kritikë ndaj vetes dhe të tjerëve.

PESHORJA

Drejtësia morale dhe ndjenja e së drejtës jaëe dy shtyllat e forta në karakterin e Peshores. Kjo i bën që të gjykojnë drejtë jo vetëm në favorin e tyre por edhe në favor të të tjerëve. Nuk e hedhin asnjëherë një hap në qoftë se nuk është i duhuri.

AKREPI

Intuita e kësaj shenje është me të vërtetë unike, i bën ata që të zbulojnë të vërteta që askush tjetër nuk i sheh. Në qoftë se e perdorin në meënyrë inteligjente do të ecin gjithmonë mbi baza të forta sepse intuita e tyre rrallë herë gabon.

SHIGJETARI

Optimizmi është karakteristika më e mire e kësaj shenje. Nuk ka rëndeësi sesa e komplikuar është një situatë, Shigjetari di gjithmonë të shikojë anën pozitive dhe të eci përpara. Në qoftë se e kombinon me realizëm dhe menaxhon impulsivitetin e tij suksesi është i garantuar.

BRICJAPI

Aftësia per të punuar është virtyti kryesor i Bricjapit. Punojnë si asnjë tjetër dhe kanë gjithmonë vullnet të mbarojnë një punë sado e vështirë të jetë. Në qoftë se punojn për të rritur autostimulin e tyre,askush s’mund ti ndalojë.

UJORI

Kreativiteti është virtyti më i mirë i Ujorit. Gjithmonë me ide revolucionare dhe origjinale e transformojnë botën e tyre dhe të të tjerëve në dicka të mrekullueshme. Thjesht kanë nevojë për ambjentin e duhur për të shfrytëzuar në maksimum potencialin e tyre.

PESHQIT

Imagjinata e tyre është vlera më e madhe që kanë. Madje mund të parashikojnë rrjedhën e gjërave dhe të shikojnë përtej asaj që shohin të tjerët. Në qoftë se kontrollojnë ndjenjat e tyre do të ecin shumë falë potencialit të mendjes./e.e