Vendimi për djegien e mandateve nuk ka shkuar ashtu siç pritej për Lulzim Bashën dhe aleatët e tij të LSI-së. Bashës dhe Kryemadhit i kanë rrjedhur nga lista shumë emërore deri më tani 30 deputetë duke krijuar opozitën e re në Kuvend. Numri i deputetëve që pranojnë të marrin mandatin nuk do të ngelet me kaq.

Kandidati, Indrit Hoxha i 35-ti në listën shumë emërore të Tiranës ka konfirmuar se do të marrë mandatin e deputetit. Hoxha një prej militantëve të PD-së i angazhuar edhe me forumin rinor të demokratëve pritet të dorëzojë formularin sapo të ketë thirrjen nga KQZ.