Lulzim Basha dhe Monika Kryemadhi edhe sot kane zhvilluar nje proteste qe e paten lajmeruar por edhe   e thane ne podium se eshte me e madhja  e organizuar ndonjehere.

Por, me poshte po ju sjellim videot nga droni kur Basha shkon ne shesh.

Pjesemarrja eshte si me poshte.  Gjykimin bejeni vete. /Lexo.al