Lulzim Basha është betuar që këtë të shtunë do ta rrëzojë Kryeministrin Rama dhe për këtë ka ndërmarrë një fushatë takimesh nëpër qytete.

Siç shihet kjo është pjesmarrja e tubimit të Bashës në Berat me të cilët do rrëzojë qeverinë.

Duke pare mbeshtetjen, kuptohet dhe pse ai nuk ka hyre ne zgjedhje.