Një arkiv privat prej 3500 kutish i ish-kryeministrit italian Giulio Andreotti është bërë publik për kërkuesit.

Për herë të parë zbulohen dokumente sekrete të një rëndësie të veçantë historike dhe politike, ndërsa hidhet dritë dhe sillen të dhëna të rëndësishme mbi  NATO-n.

 

 

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here