Një video është bërë virale në rrjetet sociale për shkak të përmbajtjes së saj.Në video shihet se si komshinjtë bëjnë sherr mes tyre.Pamjet vijnë nga Britania e Madhe, ndërsa nuk dihen motivet e sherrit.

Ata janë filmuar nëpërmjet celularit duke u gjuajtur edhe me dërrasa mes tyre.Pamjet janë komentuar dhe shpërndarë gjerësisht në rrjetet sociale.Mund ti shihni më poshtë.