Një çift bashkëshortësh menjëherë pas martesës kishin filluar të punonin për realizimin e endrrës për të pasur një familje të madhe.

Por, kur ajo mbeti shtatzënë u dha lajmi se kishte trenjak por nuk do mund të përballonte lindjen e të trejave, kështu duhej të hiqte njërën.

Gruaja refuzoj përkundër shqetësimit të doktorëve se ajo do të mund të humbiste jetën gjatë lindjës.

Sfida e gruas ishte që fëmijët të lindnin mirë dhe ia arriti, ndonëse kundër fjalës së doktorëve.

Trenjaket tashmë janë shumë mirë dhe më poshtë mund të shihni videon ku prindërit tregojnë historinë e tyre.

This pregnant mother defied doctors who told her to abort one of her IVF triplets!

This pregnant mother defied doctors who told her to abort one of her IVF triplets! Full story – https://dailym.ai/2pC7a0y

Gepostet von Daily Mail am Donnerstag, 4. Oktober 2018