Rrëqebujt në vendin tonë tashmë po rehatohen me kamerat-kurth. Këtë e tregon fare mirë ky individ në rajonin Pukë-Mirditë.

Qetësisht pozon, thërret për t’u çiftëzuar, gërvisht veshët dhe në tërësi duket të jetë i qetë e i gëzuar.

Larmishmëria e këtyre veprimeve, po ja lehtëson së tepërmi punën studiuesve të PPNEA.