Protesta e PD-LSI perballe parlamentit ka degraduar ne dhune nga ana e militanteve qe jane perplasur me policine dhe kane tentuar te çajne kordronin e policise.

Pamjet e reja nga droni tregojne pjesemarrjen reale ne proteste. Jane militante qe po vazhdojne sulmin ndaj policise.