Kryeministri Sali Berisha dhe zevendesi i tij Ilir Meta, gjate nje seance parlamentare, ku kryeministri Berisha, ka prezantuar programin e qeverise se tij te re.

Ish-kryeministri Sali Berisha ishte i pari që hodhi akuza në drejtim të presidentit aktual Ilir Meta se kishte vjedhur floririn në Krabë dhuke e akuzuar si shkaktarin e kësaj vjedhje shtetërore.

Me poshte video e sjelle nga TCH:

Video e fundit/ ‘Ai nuk quhet Ilir Meta por Ilir floriri, të japë urgjent dorëheqjen’; Kur Berisha akuzonte Metën për vjedhjen e floririt në Krabë

Kryeministri Sali Berisha dhe zevendesi i tij Ilir Meta, gjate nje seance parlamentare, ku kryeministri Berisha, ka prezantuar programin e qeverise se tij te re.