Me sezonin e verës, nuk mungojnë as skenat e nxehta në ambientet publike.

Videoja e mëposhtme është regjistruar në Sarandë, ku shfaqet një çift duke kryer marrëdhënie se ksuale në ballkonin e apartamentit.

Kjo skenë ka nxitur reagimin dhe të qytetarëve të tjerë, të cilët e kanë denoncuar aktin, pasi rrotull mund të kishte edhe të mitur.

Çifti me pushime në Sarandë bën seks në ballkon, pushuesit shohin gjithçka on Vidnews.