Prej disa vitesh ajo jeton në SHBA, ku po ndërton karrierën e saj në atë vend.

Bleona ka punuar disa projekte në gjuhën angleze dhe vazhdimisht është e angazhuar në këtë drejtim.

Por, së fundi ajo i ka hyrë edhe kinematografisë, duke aktruar në filmin me titull “211”, i cili tashmë është publikuar në të gjitha platformat.

Këtë gjë e ka bërë të ditur vetë këngëtarja përmes rrjeteve sociale, meqë rast falënderoi bashkëpunëtorët.

Bleona shfrytëzoi rastin ta shkëpus një skenë nga ky film, ku shihet edhe ajo, e në këtë film aktron edhe Nicolas Cage.