Me mbarimin e shkollës, fëmijët në Shkodër vuajnë mungesën e hapësira publike, për të kaluar kohën e lirë. Të vetmet hapësira ku ata mund të luajnë janë lulishtet apo rrugët.

Gledis Ura sapo ka mbaruar klasën e pestë dhe thotë se i mungon shumë një vend për të luajtur me shokët e tij. Ndaj, ai ka menduar një zgjidhje: t’i dërgojë një letër kryetares së bashkisë, ku i kërkon ndërtimin e një kalçetoje.

Mungesën e një hapësire për fëmijët, i vuajnë edhe prindërit, të cilët kujtojnë fëmijërinë e tyre.

Drejtori i Qendrës “Don Bosko”, Don Bledar Huba shprehet se aty vijnë 800 fëmijë, ndonëse kërkesa është shumë më e lartë./TCH/